ONZE EVENTS

Waar is dat feestje… Hier is dat feestje!

Wij sluiten ons graag aan bij leuke activiteiten die plaatsvinden in Hasselt en zelf zitten we ook niet verlegen om af en toe een feestje te bouwen. Houd deze pagina in de gaten als uw wil meegenieten tijdens de gezellige evenementen die we in de toekomst gaan organiseren.

NIEUWS

Halloween Dinner in the Dark
Komen jullie ook Halloween vieren in spooky stijl met onze speciale Halloween menu? ???????? (meer…)
Jeneverfeesten
Sole Bistrobar viert op 19 & 20 oktober lustig mee met de Jeneverfeesten . Zaterdag alle jenevers aan € 2.00! (meer…)
Herfstshopping
Ook wij zijn klaar voor het komende HERFST SHOPPING WEEKEND! (meer…)
Top 50 Aller Tijden
De top 50 aller tijden gebracht door een voltallig live orkest vindt weer plaats op 30 november 2019 vanaf 20u30 in zaal Lorka aan de Genkersteenweg in Hasselt. De inkom bedraagt 20 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar op 0471/54 40 10 of 0472/49 46 96. (meer…)
Soldenshopping
Ook vandaag zijn wij geopend van 12u tot 20u om u te ondersteunen bij de zware taak van het solden shoppen! ????
Braderie in Hasselt
ZONDAG 30 JUNI ~ Braderie in Hasselt ~ WINKELS OPEN VAN 13u tot 18u Ook wij zijn geopend van 12u tot 20u !!! Dus voor, tijdens of na het shoppen staan wij klaar om jullie op te vangen met allerhande lekkers ! Tot zondag ????????
Live in Hasselt
Wij doen het hele weekend mee met de gezelligheid van Hasselt Live samen met The Belgian Dixiekings. Spring zeker eens binnen bij ons. Leuke dranken aan nog leukere prijzen!

MUZIEK

Jacky & Mimmo
Joehoe! Aanstaande vrijdag 9 augustus vanaf 19u gaan we er weer een lap op geven. Live muziek van niemand minder dan Jacky & Mimmo! Ambiance verzekerd! Tot dan ????????????????????????????????????????????
Benito & Co
Jawel! We zijn er weer bij deze week voor een gezellige vrijdagavond met live muziek van Benito & Co vanaf 19u00. Een fris glas of een lekkere tapas serveren we er graag bij. Reserveren kan en mag op 011 / 46 00 49. Let The Music Play ! ????????????
Colin & Charlie
Vanavond iedereen welkom voor wederom een muzikaal rendez-vous vol gezelligheid en plezier! Vanaf 19u00 live muziek met Colin & Charlie. Tot straks ???????????????????????????? (meer…)
Jacky & Mimmo
Aanstaande vrijdag zetten we officieel de zomervakantie in... Met live muziek vanaf 19u00! Jacky & Mimmo komen wederom een feestje bouwen met de leukste songs van vroeger en nu. Zorg dat je erbij bent want het gaat een full house worden! ????????????????????☀️????????
Jacky & Mimmo
Halleluja!!! De weer- en muziekgoden gaan ons toch gunstig gezind zijn aanstaande vrijdag. Want niemand minder dan Duo Jacky & Mimmo gaan ‘s avonds het weekend inluiden met live muziek voor jong en oud! Zorg dat je erbij bent en denk eraan “Apero Time” van 16u tot 19u: bestel 2 tapas en krijg een glaasje huiswijn gratis! Dinner & Dancing, wat wil een mens nog meer? ???????????????????????????? (meer…)