ONS MOTTO
Drinken is leuk, eten is top maar genieten is verplicht!

SOLE BISTRO BAR

Wij verwelkomen u graag

Geef toe, wie geniet nu niet graag van een lekker drankje of een lekkere schotel op een plek waar hij of zij zich thuis voelt?

Even de dorst lessen tijdens het shoppen, gewoon even relaxen met een aperitiefje of een lekker glas wijn. Nood aan een verfrissing of misschien even opwarmen met een lekkere warme drank, voel u welkom!

Zin in een laat ontbijt, een kleine hap of mag het ook een volwaardige maaltijd zijn? Of gezellig tapas sharen met familie of vrienden, u bent welkom!

RESERVATIE EN INFORMATIE
Informatie en bereikbaarheid aan te vullen hier.

  COMFORT

  Naast gezelligheid en warmte biedt Sole Bistrobar u ook graag comfort.  Zowel de gelijkvloerse verdieping als de bovenverdieping zijn geklimatiseerd en voorzien van airco.

  Op de gelijkvloerse verdieping beschikken we over 18 zitplaatsen in de zaak en zijn er 20 zitplaatsen beschikbaar op ons overdekt en verwarmd terras. Als het weer het toelaat dan schuiven we het dak van ons terras open en stellen we ons buitenterras met 28 aangename zitplaatsen graag voor u op.

  Op de bovenverdieping zijn nog eens 28 zitplaatsen aanwezig waaronder een uitgebreide familietafel voor 8 personen evenals de mogelijk om met een groep van 12 personen samen te genieten.

  Kinderzitje nodig voor de kleine spruit?  Geen probleem, geef ons gewoon een seintje.

  KEUKEN

  Onze keuken is op weekdagen doorlopend geopend van 11u30 tot 21u00.  Op vrijdag en zaterdag staan onze chefs tot 22u00 voor u klaar.

  Op zon- en maandagen zijn we gesloten, evenals de officiële feestdagen.

  Wij beschikken over een assortiment lekkere vegetarische gerechten.  Heeft u te kampen met bepaalde allergieën, contacteer ons gerust.