HARTELIJK WELKOM BIJ SOLE

Dé eerste en enige bistrobar gelegen op de Zuivelmarkt, in hartje Hasselt

En bovendien “the place to be” als u van genieten, keuvelen, lekker eten en drinken houdt. Heeft u een voorliefde voor de Mediterraanse sfeer, dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres.

Bistrobar Sole opende haar deuren op 2 april 2019 en verwelkomt u graag in haar nieuw maar vooral haar gezellige en warme interieur.  Niet alleen bij de renovatie van onze zaak hebben we er bewust voor gekozen om van Sole een warme en gezellige plek te maken, ook in de dagelijkse bediening, het contact met onze klanten en liefde voor het vak staan deze 2 waarden centraal.

ONS MOTTO
Drinken is leuk, eten is top maar genieten is verplicht!

SOLE BISTRO BAR

Wij verwelkomen u graag

Geef toe, wie geniet nu niet graag van een lekker drankje of een lekkere schotel op een plek waar hij of zij zich thuis voelt?

Even de dorst lessen tijdens het shoppen, gewoon even relaxen met een aperitiefje of een lekker glas wijn. Nood aan een verfrissing of misschien even opwarmen met een lekkere warme drank, voel u welkom!

Zin in een laat ontbijt, een kleine hap of mag het ook een volwaardige maaltijd zijn? Of gezellig tapas sharen met familie of vrienden, u bent welkom!

RESERVATIE EN INFORMATIE
Informatie en bereikbaarheid aan te vullen hier.

COMFORT

Naast gezelligheid en warmte biedt Sole Bistrobar u ook graag comfort.  Zowel de gelijkvloerse verdieping als de bovenverdieping zijn geklimatiseerd en voorzien van airco.

Op de gelijkvloerse verdieping beschikken we over 18 zitplaatsen in de zaak en zijn er 20 zitplaatsen beschikbaar op ons overdekt en verwarmd terras. Als het weer het toelaat dan schuiven we het dak van ons terras open en stellen we ons buitenterras met 28 aangename zitplaatsen graag voor u op.

Op de bovenverdieping zijn nog eens 28 zitplaatsen aanwezig waaronder een uitgebreide familietafel voor 8 personen evenals de mogelijk om met een groep van 12 personen samen te genieten.

Kinderzitje nodig voor de kleine spruit?  Geen probleem, geef ons gewoon een seintje.

KEUKEN

Onze keuken is op weekdagen doorlopend geopend van 9u30 tot 21u00.  Op vrijdag en zaterdag staan onze chefs tot 22u00 voor u klaar.

Op zon- en maandagen zijn we gesloten, evenals de officiële feestdagen.

Wij beschikken over een assortiment lekkere vegetarische gerechten.  Heeft u te kampen met bepaalde allergieën, contacteer ons gerust.